Saturday, April 2, 2011

blog perkauman tahap gila baban..tkasih badut rakyat tolong hebahkan

Satu blog yang tak berapa glamer macam blog kawan bakal meletup-letup kerana menampilkan imej 'copy n paste' yang memang gila tahan baban. Memang kronik otak si'bloger ni, kalau dah racist macam tu. Interlok guna perkataan Pariah, dia marah tapi kalau label UMNO pariah, geng-geng dia tak marah pulak. Korang tengok la sendiri gambar yang kawan upload ni. selebihnya korang klik kat tajuk untuk ke blog berkenaan. Cepat tengok kat blog dia,nampak gaya tak lama lagi,off la blog dia tu. Terima kasih pada Badut Rakyat yang mendedahkan penghinaan ini.

1 comment: