Close

Wednesday, March 17, 2010

JOM HEBOH : PAS jilat ludah sendiri

Semasa Kerajaan Perak memberi kebenaran kepada TV3 untuk menganjurkan JOMHEBOH di Pengkalan TLDM Lumut tidak beberapa lama dahulu, tentunya yang paling teruk di serang ialah Mufti Perak, Tan Sri Dato Harunsani. Beliau di cemuh oleh penyokong PAS dengan bermacam-macam termasuk maki hamun melampau sehingga sebak penulis membacanya. Namun dengan takdir Allah SWT akhirnya Datuk Farid RIdwan berjaya juga membawa Jom Heboh di Kelantan. maka sesiapa yang pernah menghina Mufti perak dalam buku laman rasmi beliau harus meludah kelantai dan menjilatnya kembali.
Walaupun terdapat syarat2 yang dikenakan seperti tiada persembahan artis wanita dan pembahagian penonton mengikut kump. keluarga, lelaki dan perempuan namun penulis beranggapan malu lah PAS weh.
Penulis masih boleh berbangga kerana masih belum pernah menjejak kaki ke JOM Heboh ( dulunya SURE heboh ). Tahniah Kelantan, berbangga lah kalian dengan JOM Heboh muuuuu

2 comments:

  1. gitulah ore2 pas kelate nih. apa2 sahaja yg tok guru buat semo ke syurga, ore lain semo ke neraka, ada yg nafikan itu bukan pekerjaan kerajaan pas tetapi diletakkan atas kehendak keluarga raja, tunjuk lah bukti.

    ReplyDelete
  2. yob, ada bezanya...sblm mike buat komen lihat fakta, jangan ikut emosi cam selalu klu bagi apa2 komen...

    ReplyDelete