Close

Sunday, February 12, 2012

PANAS !!! possing terbaekk dari ladang dari Anwar di hari Thaipusam

Hensemnya Brother Anwar Bin Ibrahim nii..Sekali Pandang macam MGR, dua kali pandang macam Kamal Hassan pun ada, kalau 3 kali pandang cam seta% pun ada jugak. Terbaek dari ladang laa Tok Seri. Jangan takut, Nik Aziz akan tolong backing baik punya..

Ni gambar mantan MB Perak zaman Pakatan Rakyat dulu tengah main gendang semasa menghadiri sambutan Thaipusam di sebuah kuil di Ipoh baru-baru ini. Dapat pahala agaknya si Nizar dok main gendang kut..tak ada pulak nak di katakan sesat oleh ulama' PAS...Aikk..tok guru Nik Aziz pun sama jugak ker ? Tapi ni masa beliau melawat kuil Budhha di Kelantan. Nampak tu betapa eratnya genggaman tangan Nik Aziz dengan tok sami buddha tu. Ini pun boleh dikira berpahala jugak kerana yang buat tu ahli PAS. Baguihh duk ada !!!
Ini baru gambar yang sesat, merosakkan akidah. Lepas Najib di kutuk, Mufti Perak, Tan Sri Harunsani pulak kena hentam..Nasib-nasib. Masuk jer PAS ( DAP dan PKR pun boleh ), semua dosa kira settle, yang haram jadi halal. Banyak geng-geng PAS boleh tolong cari alasan nak sokong anda...
1 comment: