Close

Monday, January 17, 2011

Azwan Ali tempelak Umi Hafilda sebab nak saman Anwar, karpal, Mohd SabuSelain dari itu, Azwan juga menulis beberapa mesej lain dalam Twitternya terhadap Ummi Hafilda tetapi oleh kerana bahasanya terlalu kasar, Harakahdaily tidak bercadang untuk menyalinnya di sini.

Baru-baru ini, Utusan menyiarkan di muka depannya laporan Ummi Hafilda, yang berwajah baru, mahu menyaman RM700 juta terhadap para pimpinan Pakatan Rakyat.

Antaranya Datuk Seri Anwar Ibrahim, abangnya Azmin Ali, Datuk Seri Dr Wan Azizah, Karpal Singh dan juga Mohamad Sabu.

kata kawan...

Wu yoo Ummi, dulu Ummi kata semua adik beradik termasuk Azwan banyak beri dorongan pada Ummi, tapi kenapa hari ni dah lain pulak si Azwan ni.

Siapa yang sebenarnya bersendirian, Ummi Hafillda Ali atau Azmin Ali?

4 comments:

 1. salam semua....
  kita kena ingat azwan ali ni jenis manusia yang ting tong...dan jenis yang akan ambil kesempatan.tak heran jika ia akan berpaling tadah terhadap keluarganya.Dan lagi satu,sesiapa pun boleh membuka akaun FB dan meletakkan Nama AZWAN ALI.sekarang ni kan dunia it yg bertambah maju.jadi org lain juga bleh mengambil kesempatan.
  so ..Ummi...u teruskan usaha u yang murni.Biarkan apa yg org lain kata.Janji ummmi tahu apa yg ummi buat.Hanya Allah saje yg tahu niat ummi...sekian

  ReplyDelete
 2. kak ummi, sy harap kak ummi bukan bersendirian mhadapi masalah n ranjau yang berduri

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 4. azwan tersepit sama ada azmin atau azmin.dua2 adik beradik

  ReplyDelete